Puur fotografie

Pure, simpele en elegante beelden. Gemaakt in mijn studio of bij je thuis. Focus op wie je bent , in al je vormen. Voor iedereen die zichzelf willen vieren. Werkwijze: Op voorhand mag je me via pinterest een moodboard doorsturen moest je dit willen zodat ik gericht advies kan geven over de kleding die je mee kunt nemen. Dit bepaald grotendeels de sfeer. We nemen de tijd. Ik trek hier 2 uur voor uit zodat er voldoende ruimte is om eerst even in gesprek te gaan bij een tasje koffie/thee of glaasje wijn. De fotoshoot kan doorgaan bij mij thuis in mijn daglichtstudio in alle rust en privacy of bij je thuis als je huis zich daartoe leent. Nadien krijg je de foto’s via een digitale galerij en kan je zelf je favoriete beelden uitkiezen. De prijs voor de fotoshoot is 310 euro met 10 digitale beelden inclusief. Wil je graag meer beelden dan kun je deze nadien nog bijbestellen.

Sofie stelt je direct op je gemak. Ze neemt de tijd, er is geen haast. Nog elke dag super blij met mijn foto’s. Ik raad het iedereen aan.

J.

Ik heb echt genoten van de shoot bij Sofie. Op voorhand kon ik ze mijn ideeën tonen en gaf Sofie me de nodige kledingtips. Tijdens de shoot nam ze alle tijd voor me waardoor ik echt mezelf kon zijn. Ik kan niet wachten op het resultaat.

S.

Wauw  Sofie, dit is de eerste keer dat ik mezelf op een andere manier zie. En ik ben er trots op. Bedankt om me te tonen wie ik echt ben. 

K.