Zwangerschap en newborn

Als fotograaf is het misschien beschamend om toe te geven maar ik liet te weinig foto’s maken van mijn zwangerschap. Ik heb hier nog steeds spijt van. Een zwangerschapsshoot kan je boeken vanaf 210 euro en je krijgt hierbij 20 foto’s digitaal. Deze duurt ongeveer 60 minuten. Foto’s van mijn newborn baby’s maakte ik dan weer wel. Een hele gsm vol. Maar een shoot van ons als prille gezin, dat deed ik niet. En dat vind ik ontzettend jammer. Het is prachtig om die emoties te kunnen vangen op foto. De manier waarop een mama naar haar baby’tje kijkt vanop die roze wolk. Hoe papa stevig vastgegrepen wordt in zijn duim met die kleine vingertjes. Zo van die kleine momentjes zijn het meest kostbaar. Omdat baby’s ook soms honger hebben tussendoor of even nood hebben aan wat extra troost door mama en/of papa, zorg ik ervoor dat ik twee uurtjes ter plaatse kan zijn. Zo kunnen we alle tijd nemen om mooie foto’s te maken. Prijs start vanaf 310 euro voor 20 digitale foto’s. Deed je een zwangerschapsshoot en boek je nadien een newbornshoot. Dan krijg van mij een korting van 40 euro op je newborn.